ALERTĂ în Buzău. Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca a fugit din unitatea medicală. Este agresiv și periculos 1
Ultima Ora Breaking News Sănătate Social

ALERTĂ în Buzău. Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca a fugit din unitatea medicală. Este agresiv și periculos

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca a fugit din unitatea medicală. Este agresiv și periculos

Poliția avertizează că tânărul cu afecțiuni psihice este agresiv. La același spital, în vară, un bărbat de 38 de ani a atacat cu un stativ 13 pacienţi, dintre care 7 au murit.

Polițiștii buzoieni au fost sesizați că un bolnav cu afecțiuni psihice, în vârstă de 23 de ani, din Prahova, internat în Secția Ojasca a Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, a fugit. Bărbatul are o înălțime de 1,70 m, greutate de 65 kg.

Când a fugit acesta purta un trening de culoare gri, pe deasupra un halat de molton albastru și fes de culoare neagră. Polițiștii și jandarmii buzoieni îl caută și sfătuiesc persoanele care îl văd pe tânăr să nu se apropie de aceasta, întrucât este agresiv. La același spital, în vară, un bărbat de 38 de ani a atacat cu un stativ 13 pacienţi, dintre care 7 au murit.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.