Beuran anunță că va contesta demiterea din funcția de la Floreasca: Nu sunt niște lucruri normale
Beuran anunță că va contesta demiterea din funcția de la Floreasca: Nu sunt niște lucruri normale
Ultima Ora Breaking News Sănătate Social

ALERTĂ. Imagini cu medicul Mircea Beuran în sala de operație după ce pacienta a fost arsă pe masa de operație

Deputatul USR Emanuel Ungureanu face publice mai multe imagini cu medicul Mircea Beuran care intră în sala de operație a Spitalului Floreasca, imediat după ce pacienta sa a luat foc pe masa de operație.

Beuran este atacat dur de parlamentarul clujean care spune că un astfel de comportament nu trebuie tolerat la niciun medic din România.

”IMAGINI CARE TREBUIE SĂ VĂ AFECTEZE EMOȚIONAL!

Priviți aici în ce hal se comportă SOMITATEA Beuran după ce pacienta sa a fost arsă de rezidentul lui nesupravegheat!

Beuran a intrat în sală după ce pacienta a fost arsă de rezidentul lui lăsat nesupravegheat.

Cum a intrat?

Ca un nesimțit.

Fără să se dezinfecteze, cu ceasul pe mână, cu echipamentul de pe secție, într-un cuvânt „ca de pe stradă”!

Așa cum îl vedeți, plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă, a contaminat câmpul operator și a participat la câteva manevre chirurgicale!

ALERTĂ. Imagini cu medicul Mircea Beuran în sala de operație după ce pacienta a fost arsă pe masa de operație 15 ALERTĂ. Imagini cu medicul Mircea Beuran în sala de operație după ce pacienta a fost arsă pe masa de operație 16 ALERTĂ. Imagini cu medicul Mircea Beuran în sala de operație după ce pacienta a fost arsă pe masa de operație 17

Acum, vă întreb, de ce mai este lăsat să opereze Beuran?

Cum poate să fie el profesor, șef de disciplină, cum să își învețe rezidenții abecedarul dezinfecției dacă el nu practică niciun protocol , nicio regulă de bun simț și este lăsat să se prefacă că se ocupă de pacienți la vârsta de 66 de ani?!

Incompetența Ucide!”, scrie deputatul pe facebook.

ALERTĂ. Imagini cu medicul Mircea Beuran în sala de operație după ce pacienta a fost arsă pe masa de operație 18 ALERTĂ. Imagini cu medicul Mircea Beuran în sala de operație după ce pacienta a fost arsă pe masa de operație 19 ALERTĂ. Imagini cu medicul Mircea Beuran în sala de operație după ce pacienta a fost arsă pe masa de operație 20 ALERTĂ. Imagini cu medicul Mircea Beuran în sala de operație după ce pacienta a fost arsă pe masa de operație 21

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.