Alertă. Guvernul Viorica Dăncilă acuzat de subminarea securității și stabilității Uniunii Europene. Somație publică pentru premierul României
Ultima Ora Breaking News Europarlamentare 2019 Politic

Alertă. Guvernul Viorica Dăncilă acuzat de subminarea securității și stabilității Uniunii Europene. Somație publică pentru premierul României

Senatorul PNL Florin Cîțu acuză Guvernul condus de Viorica Dăncilă de acțiuni premeditate de subminarea a Uniunii Europene.

Acesta spune că Viorica Dăncilă pune în pericol securitatea celor 28 de state membre ale U.E.

”Subminează guvernul României securitatea și stabilitatea UE?

Pe 18 octombrie 2018 Viorica Dăncilă a fost în vizită Emiratele Arabe Unite.

Pe 4 noiembrie 2018 Viorica Dăncilaăa fost în vizită Oman.

Ieri la Bruxelles, în cadrul întâlnirii ECOFIN, s-a votat lista NEAGRĂ a paradisurilor fiscale prin care, pe lângă optimizare fiscală, spălare de bani, se finanțează și activități teroriste. Un dosar care a fost pregătit de ani buni și acum este la final.

Pe lista au fost introduse Oman și EAU.

România prin ministrul de finanțe Teodorovici a făcut looby să se amâne votul pe această lista. O atitudine care a fost imediat taxată de ceiallti miniștri din ECOFIN care nu înțeleg de ce ar susține România interesele acestor țări.

România a fost umilită și a rămas izolată în sedina ECOFIN, singurul vot în favoarea paradisurilor fiscale și a tot ce înseamnă acestea.

Doamna prim-ministru Viorica Dancila va somez să răspundeți public:

1. În cadrul vizitelor dumneavoastră în EAU și Oman vi s-a cerut și dumneavoastră ați promis că în mandatul României să amânați votul ECOFIN pentru lista neagră a paradisurilor fiscale?

2. Ministrul finanțelor publice al României a avut mandat din partea dumneavoastră de a cere amânarea votului asupra listei negre a paradisurilor fiscale prin care se finanțează și activități teroriste?

Dați mai departe! #RomaniiTrebuieSaStie

P.S. În aceeași perioada Eugen Teodorovici avea o escală la Moscova în drum spre Cuba. Și Rusia și Cuba sunt două țări recunoscute internațional că folosesc paradisturile fiscale pentru a-și finanța activitățile de propagandă și nu numai”, scrie liberalul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.