Focuri de armă în Teleorman
Focuri de armă în Teleorman
Justiție Ultima Ora

ALERTĂ. Focuri de armă în Teleorman. Polițiștii au folosit armele din dotare pentru a opri un boldoexcavator care încerca să intre în ei

Polițiștii din Teleorman au tras duminică noaptea focuri de armă asupra unui buldoexcavator, care a încercat să intre în mașinile de poliție.

Poliţiştii din Alexandria au fost sesizaţi duminică seară, de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că o persoană care conduce haotic un buldoexcavator i-a distrus culturile de mazăre.

“La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, poliţiştii efectuând semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul vehiculului nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea pe centura ocolitoare a oraşului şi în zona extravilană.

În contextul redat mai sus, s-a procedat la urmărirea acestuia, în vederea opririi, însă conducătorul buldoexcavatorului ar fi încercat, în repetate rânduri, să lovească autospecialele şi pe poliţişti, moment în care aceştia au folosit armamentul din dotare, către anvelopele vehiculului, fără ca şoferul să oprească”, au precizat poliţiştii.

Lan de mazare
Lan de mazare

Persoana respectivă a intrat cu buldoexcavatorul pe un teren accidentat care nu a mai permis urmărirea. Vehiculul a fost găsit abandonat pe câmp. Poliţiştii din Alexandria fac cercetări pentru identificarea şi prinderea persoanei respective.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.