ALERTĂ. Liviu Dragnea face ANUNȚUL DECISIV. România este în PERICOL. ”Nu ținem cont”
Ultima Ora Politic

ALERTĂ. Dragnea i-a pus gând rău lui George Maior. Ce vrea să facă liderul PSD

ALERTĂ. Dragnea i-a pus gând rău lui George Maior. Ce vrea să facă liderul PSD

Președintele PSD Liviu Dragnea nu este mulțumit de activitatea unor ambasadori ai României,fapt pentru care aşteaptă de la ministrul de Externe Teodor meleșcanu o analiză din care să rezulte ce avantaje a adus statului român fiecare şef de misiune sau ataşat comercial, adăugând că acest subiect va fi discutat în coaliţia de guvernare.

”O să discutăm să vedem când facem o coaliţie în perioada următoare, coaliţie la care eu aştept să primim de la Ministerul de Externe o analiză din care să înţelegem şi noi, în coaliţie, şi prim-ministrul ce avantaje a adus statului român fiecare şef de misiune diplomatică sau ataşat comercial. O politică externă care nu poate fi măsurabilă prin efectele pozitive pe care le aduce statului român sau prin dimensiunea economică pe care trebuie să o abordăm cu foarte multă atenţie şi cu foarte multă determinare nu este o politică eficientă”, a declarat Liviu Dragnea la finalul unei reuniuni cu conducerea PSD.

El a făcut referire şi la o propunere de ambasador al României în Israel.

„De asemenea, eu şi prim-ministrul aşteptăm de la MAE cât mai repede propunerea de ambasador în Statul Israel. Este mai mult de un an de când România nu are ambasador în Israel şi nu este în regulă absolut deloc”, a spus Dragnea.

Conform unor surse din PSD Dragnea ar dori să-l schimbe de la Washinghton pe actualul ambasador George Maior,fostul șef al SRI.

 

Maior a afirmat la audierile din Comisia SRI că liderul PSD a fost la mai multe petreceri desfășurate în sediul SRI,pe vremea în care Maior era directorul instituției.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.