Televiziunea de stat din Germania l-a făcut praf pe liderul PSD. „Oile negre ale Europei: Liviu Dragnea si Viktor Orban”
Ultima Ora Politic

ALERTĂ. Dragnea a fost prins cu minciuna. Magistrații au infirmat tentativa de asasinat

ALERTĂ. Dragnea a fost prins cu minciuna. Magistrații au infirmat tentativa de asasinat

Surse oficiale din cadrul Parchetului general au infirmat pentru G4media existenţa vreunei plângeri, investigaţii şi chiar informaţii privind tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor şi al treilea om în stat.

Aseară la Antena 3, liderul PSD a declarat că anul trecut 4 străini au vrut să îl omoare. “Am avut anul trecut în aprilie o tentativă de a fi omorât. Au venit 4 străini în România, cazaţi la Athenee Palace, am scăpat. Asta nu înseamnă că o să-mi iau pază. Suntem într-un stat parţial mafiot. Statul paralel este o mafie. Am aflat cine i-a plătit, dar nu pot să spun asta. E un om foarte celebru, un nume.” Întrebat dacă este vorba despre Soros, Dragnea a declarat: “El se gândea la mine, eu nu mă gândeam la el”.

Ieri, consilierul premierului Dăncilă, Darius Vâlcov, a declarat la rândul lui că KGB a încercat să îl racoleze. Vâlcov este condamnat în primă instanţă la 8 ani de închisoare pentru corupţie, iar Liviu Dragnea are o condamnare de 3 ani şi jumătate cu executare în primă instanţă în dosarul angajărilor fictive şi o condamnare definitivă de 2 ani de detenţie cu suspendare în dosarul Referendumul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.