Siegfried Mureșan îl taxează dur pe Dragnea. Greșeala fatală a liderului PSD
Ultima Ora Politic Sănătate

Alertă. Dragnea a fost dus la spital de urgență. Organismul său a clacat

Potrivit surselor România TV, președintele PSD, Liviu Dragnea, se îndreaptă către spital din cauza unor probleme de sănătate.

Potrivit România TV, în momentul de față, liderul PSD se îndreaptă către spital pentru un control amănunțit în ceea ce privește durerile de spate.

Președintele PSD Liviu Dragnea a susținut în cadrul declarației de presă, cu ocazia evenimentului PSD ILFOV, că în timpul deplasării la organizația PSD din Târgoviște a fost foarte frig, motiv pentru care i s-a agravat starea de sănătate.

În aceste săptămâni, Liviu Dragnea se află în turneu prin organizaţiile PSD din ţară. După ce a vizitat toată săptămâna organizațiile PSD din Muntenia, astăzi, Liviu Dragnea a participat la un eveniment PSD Ilfov, organizat la Snagov. În cadrul declarațiilor susținute la Snagov, liderul social-democraților a oferit o replică atacului lansat de președintele Klaus Iohannis la adresa PSD, în cadrul Summitului PPE, de la București, și a vorbit despre relația cu Gabriela Firea, afirmând că amândoi au greșit în acest sens.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.