ALERTĂ. DOSAR PENAL PENTRU ROMÂNIA TV. MINISTRUL DE INTERNE AMENINȚAT ÎN DIRECT LA TELEVIZOR
ALERTĂ. DOSAR PENAL PENTRU ROMÂNIA TV. MINISTRUL DE INTERNE AMENINȚAT ÎN DIRECT LA TELEVIZOR
Ultima Ora Justiție Sănătate Social

ALERTĂ. DOSAR PENAL PENTRU ROMÂNIA TV. MINISTRUL DE INTERNE AMENINȚAT ÎN DIRECT LA TELEVIZOR

Romania TV este acuzată ca a difuzat informații despre Spitalul Dimitrie Gerota care pun țn pericol siguranța națională.

Directorul editorial al postului România TV, Eugen Chelemen, s-a plâns marți că postul de știri a devenit subiect al unui dosar penal pentru difuzare de știri false. Foarte nervos, Chelemen a anunțat că îi face plângere penală ministrului de Interne, Marcel Vela.

”La Gerota (spitalul MAI – n.red.) s-a instituit legea tăcerii. Știm de la domnul doctor Arafat că doamna doctor se află într-o stare critică. Nu l-am auzit pe domnul ministru de Interne să transmită un mesaj.

Știți ce face acest ministru și cu ce se ocupă? Face presiuni și amenințări la adresa jurnaliștilor România TV care au dat informațîi publicului despre ce se întâmplă la Gerota.

În aceste momente se fac niște presiuni incredibile, iar în calitate de redactor șef am intrat acum în direct să îmi apar colegii, redactorii, care astăzi se află în linia întâi și care se zbat să ofere publicului informațîi corecte.

Pentru faptul că jurnaliștii au dat informații din acest spital al groazei s-a întocmit un dosar penal. Înțeleg că jurnaliștii România TV au comis acte de terorism.

Ministrul de Interne i-a transmis unei colege de-a mele că îi va pune cătușe. Nu pot acceptă așa ceva.

Vreau să anunț public că postul România TV va face plângere penală ministrului de Interne al României, Marcel Vela, pentru comportamentul din ultimele zile, pentru presiunile și amenințările la adresa colegilor noștri”, a declarat Eugen Chelemen la România TV.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.