ALERTĂ DIN PARLAMENT! URMEAZĂ VREMURI GRELE! SALARIILE BUGETARILOR ȘI PENSIILE SPECIALE ÎN PERICOL! FOTO 1
Ultima Ora Breaking News Economic Politic Social

ALERTĂ DIN PARLAMENT! URMEAZĂ VREMURI GRELE! SALARIILE BUGETARILOR ȘI PENSIILE SPECIALE ÎN PERICOL! FOTO

Deputatul PMP Robert Turcescu atarge atenția că după ce epidemia de Coronavirus va trece vor urma vremuri grele pentru toate țările lumii, întrucât urmează o recesiune economică fără precedent.

Turcescu spune că acum, Guvernul trebuie să ia măsuri drastice să plafoneze salariile bugetarilor și să taie urgent pensiile speciale.

”Am spus-o mai devreme la Silviu Manastire in emisiune, o scriu si aici, sa ramina: PLAFONATI SALARIILE platite din bugetul de stat!Președinte, premier, ministru, parlamentar, procuror, sereist, judecator, primar, director la instituții/companii de stat sau cu capital majoritar de stat si altii din categorii similare, ar trebui in aceasta perioada sa aiba un venit lunar PLAFONAT si care sa NU depaseasca 4000- 5000 de lei.

Acelasi lucru valabil si pentru pensionarii de lux, cei cu pensii speciale.

E razboi, fratilor, e un 9/11 global, nicio tara nu va scapa nezdruncinata dpdv economic. Dar isi vor reveni acele tari care vor trata acest razboi pe doua fronturi: pe de o parte lupta cu coronavirusul, pe de alta parte lupta cu recesiunea economica. In lupta cu recesiunea nu poți insa doar sa dai, trebuie obligatoriu sa si tai.

ALERTĂ. FOTO. Probleme mari pentru Liviu Dragnea. În Parlament s-a Decis când va cădea Guvernul Viorica Dăncilă

Eu o spun răspicat pentru ca mi-e scirba de asa-numitele calcule politice pe care si le fac unii, gindindu-se ca daca se ating de bugetarii si de pensionarii Sistemului pierd alegerile.

Bai, natîngilor, nu despre alegeri e vorba, ci despre speranță: daca mai vrem sa ne revenim cindva, trebuie actionat cu fermitate ACUM!

PS: si nu uitati agricultura! Taranii si fermierii trebuie sprijiniți in perioada urmatoare asa cum sint sprijiniti medicii acum!”, scrie Turcescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.