ALERTĂ DE LA BRUXELLES. ARMATA ȘI POLIȚIA TREBUIE SĂ IASĂ PE STRĂZI! VIDEO! 1
Ultima Ora Breaking News Politic Sănătate Social

ALERTĂ DE LA BRUXELLES. ARMATA ȘI POLIȚIA TREBUIE SĂ IASĂ PE STRĂZI! VIDEO!

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţine că, în prezent, în lupta împotriva răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, ar trebui scoase Armata şi Poliţia pe stradă pentru a-i opri pe „inconştienţi”.

Europarlamentarul spune că doar în acest fel, păziți și supravegheați de Armată și Poliție românii vor sat în case nu vor împrăștia molima.

„Scuze se pot găsi mereu, dar trebuie să recunoaştem că nicio instituţie şi niciun stat nu a tratat cu seriozitate această ameninţare. Am spus încă din 29 ianuarie, în plenul Parlamentului European, că populaţia trebuie pregătită de criza pe care o trăim astăzi.

COVID-19 decimează Europa, state întregi sunt paralizate, mii de oameni mor. Acum trebuie să scoatem Armata şi Poliţia pe stradă pentru a-i opri pe inconştienţi. Dacă stăm toţi în casă, oprim răspândirea virusului nimicitor şi salvăm vieţi. Trebuie să înţelegem că acum este nevoie de un efort comun. Restricţiile se aplică tuturor fără nicio excepţie”, a scris duminică Tomac, pe Facebook.

Scuze se pot găsi mereu, dar trebuie să recunoaștem că nicio instituție și niciun stat nu a tratat cu seriozitate această amenințare. Am spus încă din 29 ianuarie, în plenul Parlamentului European, că populația trebuie pregătită de criza pe care o trăim astăzi. COVID-19 decimează Europa, state întregi sunt paralizate, mii de oameni mor.Acum trebuie să scoatem Armata și Poliția pe stradă pentru a-i opri pe inconștienți.Dacă stăm toți în casă, oprim răspândirea virusului nimicitor și salvăm vieți. Trebuie să înțelegem că acum este nevoie de un efort comun. Restricțiile se aplică tuturor fără nicio excepție!

Publicată de Eugen Tomac pe Duminică, 22 martie 2020

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii