Cristina Țopescu a murit alături de câinii săi. Doi erau și morți. Alți cinci au fost duși la adăpost
Cristina Țopescu a murit alături de câinii săi. Doi erau și morți. Alți cinci au fost duși la adăpost
Ultima Ora Breaking News Sănătate Social

ALERTĂ. De ce a murit Cristina Țopescu. Cauza morții jurnalistei. Nu a făcut infarct

Vestea morții Cristinei Țopescu a șocat o țară întreagă, mai cu seamă circumstanțele cutremurătoare în care s-a produs decesul. În urma unui apel la 112, pe care l-a efectuat vecina Cristinei, îngrijorată că nu mai știa nimic de ea de aproximativ trei săptămâni, polițiștii de la IPJ Ilfov au ajuns duminică seara, 12 ianuarie, și au găsit-o pe jurnalistă fără suflare.

Informația oficială a fost comunicată de către autorități prin intermediul unui material de presă. “În cursul acestei seri (n.r. duminică_, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală.”

Specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală au tras deja primele concluzii în ceea ce privește moartea jurnalistei. Surse din INML au declarat, în exclusivitate, pentru impact.ro, că aceasta nu a făcut infarct și susțin că jurnalista ar fi făcut comoție cerebrală.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.