ALERTĂ. Curtea de Conturi a fost atacată. Hackerii cer legalizarea prostituției 1
Ultima Ora Breaking News Economic Social

ALERTĂ. Curtea de Conturi a fost atacată. Hackerii cer legalizarea prostituției

Site-ul Curții de Conturi a României a fost atacat de hackeri. Aceștia cer legalizarea prostituției, motivând că opt state europene au făcut deja acest pas, potrivit observator.tv.

Deși website-ul www.curteadeconturi.ro este funcțional, conținutul nu poate fi accesat, deoarece hackerii redirecționează orice utilizator către mesajul lor.

Mesajul transmis de hackeri:Ooops… doar o verificare de securitate.Se pare că Penta Guard a fost aici….Știți de ce a fost atacat?În opt state europene prostituția este legală și vrem ca asta să se întâmple și în România.Munca sexuală este un drept al femeilor!

 

Curtea de Conturi, înființată la data de 24 ianuarie 1864, este o instituție care are rolul de a controla folosirea resurselor financiare ale statului și ale sectorului public.

Rapoartele Curții de Conturi sunt puse la dispoziția Parlamentului, autorităților și instituțiilor publice și contribuabililor.

Curtea de Conturi una dintre instituțiile fundamentale ale statului de drept și se bucură de independență financiară, funcțională, organizatorică și operațională.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.