Va fi scandal! 5 milioane de români vor primi decizii de impunere de la ANAF
Scandal la ANAF. Acuzații de trafic de influență și instigare la spălare de bani
Ultima Ora Economic Justiție Social

Alertă! Anunţ ANAF: Este o tentativă de fraudă, nu trimiteţi datele personale

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) avertizează asupra unei tentative de fraudă care se petrece zilele acestea.

Instituția face referire la SMS-urile şi e-mailurile false prin care contribuabilioor persoane fizice li se cer informaţii cu caracter secret, sub pretextul că ANAF urmează să le returneze diverse sume de bani.

„Persoanele sunt sfătuite să acceseze un site, pe care este disponibil un formular, în care sunt solicitate, în numele ANAF, date personale, inclusiv date ale conturilor și PIN-urile acestora”, menționează Fiscul, într-un comunicat.

Reprezentanții ANAF le recomandă contribuabililor să nu acceseze aceste site-uri și reamintește că nu solicită niciodată date personale prin SMS.

„Rugăm contribuabilii să nu acceseze site-ul din SMS-urile primite și, totodată, le reamintim că Agenția Națională de Administrare Fiscală nu transmite informații nesolicitate prin SMS, iar portalul oficial al instituției este www.anaf.ro”, menționează instituția.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii