Alertă! Ambulanța a fost chemată urgent la ședința PSD! Mai multe persoane au fost intoxicate 1
Ultima Ora Politic Sănătate

Alertă! Ambulanța a fost chemată urgent la ședința PSD! Mai multe persoane au fost intoxicate

Ambulanța a fot chemată de urgență, sâmbătă, la reuniunea PSD de la Mamaia. Medicii au fost chemați să intervină în sala unde social-democrații pun la cale strategia pentru următoarea perioadă. Mai multe persoane au acuzat stări de rău.

Liderii PSD, reuniți în acest weekend pe litoral, au avut parte și de momente mai puțin plăcute. Ambulanța a fost solicitată să intervină sâmbătă, în jurul prânzului, în sala unde s-a reunit conducerea PSD.

Întâlnirea are loc la Pavilionul Expoziţional din Mamaia, acolo unde au ajuns și medicii. Mai multe persoane au acuzat că se simt rău și au cerut, de urgență, ajutorul la 112. La fața locului a ajuns imediat o echipă de doctori.

Ambulanța a fost chemată pentru că mai multe persoane care participă la reuniunea PSD de la mare s-au simțit rău. Potrivit medicilor, acestea au acuzat stări de rău și dureri de burtă.

E posibil, așadar, ca acestea să fi mâncat ceva care nu le-a priit.

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au spus că apelul la 112, prin care se cerea intervenția medicilor, a fost făcut în jurul prânzului.

Ambulanța a ajuns în fața Pavilionul Expoziţional din Mamaia, unde are loc ședința CEx al PSD, în urma căreia se pune la punct strategia pentru perioada următoare.

„A fost o solicitare la Pavilionul Expozițional, pentru trei persoane care acuzau dureri abdominale și vărsături”Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al SAJ Constanța, pentru Mediafax.

Medicii susțin că, în total, trei persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, dar ele nu au fost duse la spital pentru că starea lor s-a îmbunătățit.

Social-democrații se află în acest weekend pe litoral, unde sunt programate mai multe ședințe în care se stabilește ce e de făcut pentru următoarea perioadă. PSD a rămas singur la guvernare după plecarea ALDE, iar președintele Klaus Iohannis a refuzat remanierea propusă de Viorica Dăncilă. În aceste condiții, Guvernul trebuie să meargă să ceară votul Parlamentului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.