ALERTĂ! Acuzații incendiare! PSD Ucide cu premeditare! Dovada. VIDEO 3
Ultima Ora Politic Social

ALERTĂ! Acuzații incendiare! PSD Ucide cu premeditare! Dovada. VIDEO

Jurnalistul Mălin Bot susține într-o postare pe youtube că partidul condus de Marcel Ciolacu, PSD, ucide românii cu premeditare.

Bot, argumentează declarația sa prin faptul că PSD, plătește campanii de dezinformare pe rețelele de socializare în care se spune că nu există Coronavirus.

”Malin Bot: România a ajuns țara cu cea mai mare rată a îmbolnăvirii din Uniunea Europeană, cu un nou record astăzi de 698 de cazuri noi. Nu suntem noi nici mai proști ca alții și în perioada de început a pandemiei, ca popor, am reușit să ținem în frâu lucrurile pentru că majoritatea a acționat prudent.

Însă lucrurile s-au schimbat total în ultimele două luni și principalul vinovat este PSD care, de la finalul stării de urgență, caută să manipuleze electoral pe tema pandemiei, prin atitudinea directă a unor lideri ca Marcel Ciolacu și alții care și-au dat jos masca la tribuna Parlamentului dar și prin finanțarea unor campanii fără precedent de manipulare pe rețele sociale.

În nicio altă țară, partidul majoritar în parlament și cel mai finanțat de la bugetul de stat, nu sabotează ca PSD, în România, eforturile națiunii de a preveni răspândirea virusului.

ALERTĂ! Acuzații incendiare! PSD Ucide cu premeditare! Dovada. VIDEO 4

Asta produce situația de azi. În plus, toată mașinăria imensă de propagandă a PSD, finanțată cu milioane de euro din bugetul de stat, e dublată de operațiunile tot mai agresive de manipulare ale propagandei Rusiei.

Am argumentat în detaliu aceste aspecte și mai ales motivul concret pentru care am ajuns aici și mergem rapid către o direcție foarte periculoasă. #VaVedem”, susține Bot.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.