VIDEO! ALERTĂ! A FOST EMISĂ ORDONANȚA MILITARĂ 8. NOI MĂSURI LUATE DE GUVERN. CINE POATE IEȘI DIN CASĂ 1
Ultima Ora Breaking News Justiție Politic Sănătate Social

VIDEO! ALERTĂ! A FOST EMISĂ ORDONANȚA MILITARĂ 8. NOI MĂSURI LUATE DE GUVERN. CINE POATE IEȘI DIN CASĂ

Guvernul a emis joi Ordonanța militară numărul 8, act normatov care prevede noi măsuri de securitate pentru împiedicarea răspândirii epidemiei de CORONAVIRUS!

”Am semnat ordonanța militară nr. 8. Principalele prevederi din această seară este permisă ieșirea din casă a pescarilor comerciali, dar și pentru comercializarea.

Pot ieși din casă apicultorii spre și dinspre locația stupinei și cei care ies pentru achiziția de piese auto sau reparații auto.

Sunt conștient că mă adresez unui propus majoritar creștin, cu frica de Dumnezeu. Au venit peste noi momente mai grele și mai tulburi. Știm că aceste vremuri au adus schimbări majore în viața tuturor.

Stând în casă, evitând deplasările și itneracțiunea cu alte persoane vom reuși să intrăm mai repede în normalitatea pe care ne-o dorim cu toții. Știm că vă e greu și v-ați dori să fiți la biserică în noapte de Înviere, dar e mai bine așa.

Vom acord o atenție deosebită respectării prevederilor pentru că nu vrem să ne confruntăm cu o expozie a numărului de îmbolnăviri. Am suplimentat numărul de patrule”, a spus Vela.

Iată ce prevede Ordonanța Militară 8

Din aceasta seara este permisa circulatia in afara locuintei a titularilor permiselor de pescuit, apiculturilor, pentru achizitia de autovehicule, piese de schimb autovehicule si reparatii auto.

Pietele agro-alimentare raman deschise pe toata perioada starii de urgenta pentru agricultorii care prezinta certificat de producator agricol

Unitatile fito-farmaceutice ramann deschise pe perioada starii de urgenta.

Se suspendă exportul de produse alimentare sau de materii prime alimentare, grîu, orz, porumb, ovăz, ulei de semințe, biscuiți, zahăr.

 

 

Declarații de presă susținute de Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, secretarul de stat Bogdan Despescu și secretarul de stat Raed Arafat

Declarații de presă susținute de Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, secretarul de stat Bogdan Despescu și secretarul de stat Raed Arafat

Publicată de Guvernul României pe Joi, 9 aprilie 2020

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.