Adrian Năstase vrea să-i dea lovitura lui Dragnea. Ce îi pregătește liderului PSD
Adrian Năstase, analiză la Guvernul Orban. ”Suntem experți să intrăm în crize”
Ultima Ora Europarlamentare 2019 Politic

Adrian Năstase vrea să-i dea lovitura lui Dragnea. Ce îi pregătește liderului PSD

Adrian Năstase este unul dintre coloșii social-democraților. Sub conducerea sa, PSD a fost prima forță politică a țării, controlând fără drept de apel scena politică. Nu puțini sunt cei care și-ar dori o reîntoarcere a sa în mijlocul evenimentelor, astfel încât ultima mutare anunțată pe surse poate reprezenta o surpriză imensă, scrie capital.ro

Fostul prim-ministru şi preşedinte PSD nu dă semne că ar tânji după o reîntoarcere la vârful politicii, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre fiul său, Mihnea Năstase. Potrivit Stiri pe Surse, actualul consilier politic al delegaţiei socialiste din Parlamentul European şi-ar fi manifestat intenţia de a prinde un loc pe lista PSD pentru europarlamentare.

Mihnea Năstase s-a înscris în filiala Sectorului 1 a PSD în anul 2017, după ce a renunţat la poziţia de consilier al europarlamentarului Cătălin Ivan, în urma poziţiilor critice pe care cel din urmă le-a avut faţă de conducerea partidului.

La momentul respectiv, Mihnea Năstase se arăta foarte interesat de a dezvolta strategii de viitor în cadrul partidului pe care tatăl său l-a condus cu mână de fier.

„Cred că este momentul să încep să mă gândesc la anumite strategii de viitor. Sunt pur şi simplu foarte fericit să am reuşit să intru în organizaţia TSD şi PSD şi că voi reuşi să susţin măcar prin prezenţa mea aici proiectele partidului,” declara Mihnea Năstase în noiembrie 2017

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.