Polițiștii din Dolj sunt în alertă
Polițiștii din Dolj sunt în alertă
Social Ultima Ora

FOTO. Alertă în Neamț. Adolescentă de 13 ani dispărută de acasă de joi

Este alertă în județul Neamț, după ce o adolescentă de 13 ani a fost dată dispărută de către părinți.

O adolescentă în vârstă de 13 ani, care a plecat de acasă în data de 28 martie, să păzească animalele pe câmp, şi nu a revenit. Joi seară, ea a fost văzută culegând flori la marginea unei păduri. Persoanele care o văd pe adolescentă sunt rugate să anunţe autorităţile.

A dispărut de joi de acasă
A dispărut de joi de acasă

Fata în vârstă de 13 ani, dintr-o comună din judeţul Neamţ, a plecat de acasă joi. Sâmbătă, mama fetei a mers la Poliţie şi a cerut sprijin pentru găsirea ei.

„La data de 30  martie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Politie Rurala Sagna a fost sesizaţi, prin apel 112,  de către o femeie, din comuna Stanita, cu privire la faptul că fiica sa, Bîrsan Luminiţa Elena, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu în data de 28 martie a.c., pentru a avea grijă de animale pe câmp şi nu a mai revenit până în prezent”; anunţă, sâmbătă, Poliţia judeţeană Neamţ.

Conform poliţiştilor, ultima dată fata a fost văzută în seara zilei de 28 martie culegând flori, în apropierea pădurii de lângă satul Chicirea.

Fata are 1,40 metri înălţime de greutate 40 de kilograme, ochi verzi, păr şaten. Ea purta pantaloni jeans de culoare albastru, geacă din fâş de culoare roşie, pantofi sport de culoare neagră. Orice persoană o vede sau deţine informaţii cu privire la aceasta este rugată să apeleze 112.

Sunați la 112
Sunați la 112

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.