Administrație dedicată oamenilor - calea de a face Hârșova mai bună. Primăria nu va mai fi condusă de un singur om, ci de o întregă echipă aflată în serviciul public 1
Ultima Ora Politic

Administrație dedicată oamenilor – calea de a face Hârșova mai bună. Primăria nu va mai fi condusă de un singur om, ci de o întregă echipă aflată în serviciul public

Revin în Primărie împreună cu o echipă competentă, alcătuită din oameni cu experiență dar și din tineri capabili. O echipă formată din oameni de bună credință și devotați oraşului – cu care voi administra eficient oraşul, în interesul cetăţenilor, nu al unor partide sau al unor grupuri de interese. 

Eu şi cu Mircea Tromiadis vom fi cei care vor conduce toate activităţile Primăriei Hârşova şi cei care vom colabora direct cu instituţiile care primesc finanţare din bugetul local (spital, unităţi şcolare şi societăţi şi servicii aflate în coordonarea consiliului local).

Vom fi întotdeauna pregătiţi să intervenim energic, acolo unde trebuie luate decizile care vor face viaţa hârşovenilor mai bună. Suntem doi profesionişti cu experienţă şi performanţă în managementul administraţiei publice.

Tudor Mihaela Angela, consiliera mea pe probleme cetăţeneşti, va fi în permanenţă conectată la problemele pe care le aveţi de rezolvat, departamentul pe care îl va coordona nu va lăsa niciun cetăţean fără rezolvarea problemelor lui.

Membrii Echipei Executive cu care voi administra oraşul – viceprimarul, administratorul public, consilierii primarului şi şefii de compartimante – sunt  echipa de oameni profesionişti în domeniile pe care le vor gestiona.

Îmi cer scuze că nu îi prezint nominal pe toţi, dar trebuie să ştiţi că toţi sunt  hârşoveni competenţi şi oneşti.

Ușa biroului meu va sta mereu deschisă pentru toți cetățenii, nu am nimic de ascuns! 

Orașul nostru are nevoie de oameni cu experienţă şi buni gospodari, care să arate că Hârșova poate mai mult, care să FACĂ mai mult.

Hârșovenilor le trebuie autorităţi locale preocupate de dezvoltarea oraşului, atente la problemele tuturor cetăţenilor şi care să facă proiecte și programe care să rezolve nevoi reale locale, cu costurile cele mai mici.

Ei vor fi cei care vor forma Echipa Executivă a Primăriei Hârşova. O echipă în care eu am încredere, care, alături de mine, va face lucrurile să meargă bine în oraș. Împreună facem Hârșova mai bună! 

Cu Chiriţă la Primărie, Administrația locală va fi o instituție prietenoasă cu cetățenii. Ușa biroului meu va sta mereu deschisă pentru toți cetățenii, nu am nimic de ascuns!

Suntem o echipă unită, indiferent și independent de partidele politice sau grupurile de interese locale. Îi așteptăm cu drag și multă speranță să vină alăruri pe toţi cei care vor să facă schimbarea.

Nu mai aștepta ca doar alții să rezolve problemele orașului tău. Implică-te!  Fii parte a schimbării!

Pentru că doar împreună facem Hărșova mai bună.

(Ionel Chiriță)

 

(Material realizat și publicat de NewsTeam.ro, comandat de Chiriță Ionel Candidat Independet. Cod mandatar financiar 24200115)

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.