Partidul lui Tăriceanu se canibalizează. Se toarnă unii pe alții
Lovitură pentru Tăriceanu. Probleme pentru liderul Pro Europa. A fost trădat
Ultima Ora Politic

Adio Tăriceanu. Partidul ALDE se va desființa

Partidul lui Tăriceanu ar putea rămâne fără grup la Camera Deputaţilor, aşa cum s-a întâmplat în Senat. Nu mai puţin de cinci deputaţi ALDE urmează să îşi anunţe demisia din partid, potrivit deputatului Alexandru Băişanu, recent exclus din ALDE pentru că a acceptat să fie propus ministru în Guvernul Dăncilă.

Băişanu a declarat, la Digi 24, că în urma demisiilor care vor fi anunţate astăzi grupul ALDE din Camera Deputaţilor nu va mai avea numărul necesar de membri aleşi pe listele formaţiunii. Prin urmare, acesta se va desfiinţa.

„Azi discutăm dacă plecăm sau nu din Grupul ALDE. Suntem cinci deputaţi care putem să plecăm”, a declarat Alexandru Băişanu, vicepreşedinte al ALDE, care susţine că nu pleacă din partidul lui Tăriceanu, ci doar din grupul parlamentar, deşi forurile de conducere au luat vineri decizia excluderii acestuia.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii