Adio pensii speciale! Suma fabuloasă câștigată de președintele CCR Valer Dorneanu. DOCUMENT.FOTO 1
Ultima Ora Breaking News Exclusiv Politic Sănătate Social

Adio pensii speciale! Suma fabuloasă câștigată de președintele CCR Valer Dorneanu. DOCUMENT.FOTO

Lunar, 200.000 de euro se duc în buzunarele unor privilegiați ai sorții, cum ar fi magistrații sau parlamentarii

În plină pandemiei de Coronavirus românii se mobilizează și cer guvernului să ia o măsură care ar aduce bani mulți în visteria statului, bani care ar putea fi cheltuiți pentru sistemul medical sau de sănătate.

Concret, românii cer ca pensiile speciale să fie impozitate cu 95 la sută, iar banii să se ducă acolo unde este nevoie, adică la spitale sau pentru construcția de școli.

Numai președintele Curții Constituționale, Valer Dorneanu a câștigat peste 150.000 de euro doar din pensia specială de magistrat și fost parlamentar.

Consultantul politic Alin Seserman spune că s-ar putea construi lunar un spital cu 200.000 de euro sau 100 de școli!

”PENSIILE SPECIALE TREBUIE IMPOZITATE IMEDIAT CU 95%.

200 milioane de euro se plătesc lunar pentru pensii speciale. E o sumă absolut fabuloasă.

Spre exemplu, Valer Dorneanu, președinte CCR, fost parlamentar PSD, a încasat doar în 2018 peste 150 000 de euro din două pensii speciale. Incredibil.

La un simplu calcul, cu 200 mil de euro, România poate construi în fiecare lună câte un spital nou sau 100 de școli noi unde să poată învăța 100 000 de copii”, spune Seserman, care a lansat o petiție online în acest sens.

Adio pensii speciale! Cele 200.000 de milioane de euro lunar cheltuite pentru parlamentari și magistrați se vor duce la spitale și școli. DOCUMENT
Adio pensii speciale! Cele 200.000 de milioane de euro lunar cheltuite pentru parlamentari și magistrați se vor duce la spitale și școli. DOCUMENT

SEMNAȚI AICI PETIȚIA

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.