Acuzații la adresa lui Iohannis din PSD. ”E mai preocupat de campania lui decât de buget” 1
Ultima Ora Politic

Acuzații la adresa lui Iohannis din PSD. ”E mai preocupat de campania lui decât de buget”

Deputatul PSD, Alexandru Rotaru, a susținut miercuri, 6 martie, declarația politică intitulată Președintele Klaus Iohannis este mult mai preocupat de interesele sale politice și electorale decât de Bugetul României!”

“Este cât se poate de clar că președintele Klaus Iohannis și-a dezvoltat o obsesie de a ataca și de a bloca orice. Nu vine cu alternative, doar blochează. Pune astfel bețe-n roate nu doar PSD-ului, ci tuturor primarilor. Însă, cei care au cel mai mult de pierdut sunt cetățenii, care așteaptă realizarea noilor investiții și a creșterilor promise!

Pentru fiecare zi lucrătoare din 2019 care trece fără buget adoptat, valoarea medie a investițiilor întârziate în România este de 20 milioane euro.

Bugetul de stat pentru anul 2019, un buget realist și ambițios, a fost deja votat de către Parlament de aproape o lună. Partidul Social Democrat s-a ținut de cuvânt și a construit acest buget cu toți banii necesari pentru pensii și salarii, inclusiv pentru majorările prevăzute în acest an. Mai mult, a alocat mai mulți bani pentru sănătate, educație și investiții.

Cu toate acestea, președintele Klaus Iohannis, candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale, a blocat bugetul de stat, contestându-l la Curtea Constituțională.

Dacă bugetul PSD bazat pe investiții și dezvoltare nu este bun, înseamnă că bugetele din trecut ale PNL, bazate pe tăierea salariilor şi a pensiilor şi pe majorarea fiscalităţii, au fost mai bune?

Mai puține lupte politice și mai puține bețe în roate din partea președintelui ar însemna lucruri promise realizate mai repede. Însă este destul de clar pentru orice român, că PNL-ului și președintelui Klaus Iohannis nu le pasă decât de interesele lor de partid, de circ și puncte electorale.

Românii își dau seama că toate acestea sunt acțiuni sunt politicianiste și nu au legătură cu interesul public.” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PSD Alexandru Rotaru.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.