Acuzații grave la adresa PSD. A sabotat modificarea Codului administrativ 1
PSD este varză. Demisiile curg lanț. Pleacă al doilea deputat în decurs de o oră
Ultima Ora Politic

Acuzații grave la adresa PSD. A sabotat modificarea Codului administrativ

Senatorul UDMR Cseke Attila a acuzat PSD, marți, că a sabotat modificarea Codului administrativ, deoarece nu a asigurat cvorum în ședințele comisiilor de specialitate ale Senatului, în care trebuia dezbătut proiectul de lege de modificare a Codului administrativ.

„PSD a sabotat modificarea Codului administrativ. Este este inacceptabil că, după ce Guvernul a adoptat Codul Administrativ printr-o Ordonanță de Urgență care desconsideră decizia democratică luată de Parlament, acum sabotează modificarea actului normativ prin faptul că nu asigură covrum necesar la ședința din comisia de specialitate a Senatului. Codul administrativ este crucial pentru România. Adoptarea acestui act normativ nu trebuie întârziată. Dacă Senatul nu va dezbate proiectul de lege în această săptămână, acesta va trece, în forma propusă de Guvern, la Camera Deputaților – a arătat senatorul UDMR”, a transmis Cseke Atilla, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

El a adăugat, că „UDMR va susține, și în Camera decizională, modificările formulate la acest act normativ, care vizează inclusiv drepturi lingvistice pentru comunitatea maghiară din România”.

Comisia de buget și Comisia juridică au rămas, marți, fără cvorumul necesar pentru a dezbate proiectul de lege pentru modificarea Codului administrativ.

Proiectul urmează să fie dezbătută în comisiile Senatului, prim for sesizat, decizională fiind Camera Deputaților.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.