Lovitură pentru Dragnea. Curtea Constituțională, decizie în ceea ce privește completurile de 5 judecători
Ultima Ora Politic

ACUZAȚII dure pentru Dragnea. ”PSDragnea țepuiește 93.000 de fermieri”

ACUZAȚII dure pentru Dragnea. ”PSDragnea țepuiește 93.000 de fermieri”

”PSDragnea le aplică o noua lovitură sub centură fermierilor. 

Cu toate că autoritățile au promis, atât prin ministrul Petre Daea, cât și prin directorul general al APIA, o subvenție suplimentară de 23 euro/ha, un supliment la subvenția pe suprafață, din rezerva europeană agricolă pentru situații de criză, constituită la nivelul anului 2016 și rămasă necheltuită, în realitate, situația este complet diferită. De fapt, în conturile fermierilor a intrat echivalentul a 2-3 euro, în loc de 23 de euro cât era preconizat.

“Până în 15 octombrie facem toate plățile. Sunt aproximativ 23 de euro pe ha” este promisiunea făcută  fermierilor de ministrul Daea, din 28 august 2018, susținută și de șeful APIA. Este vorba de aproximativ 93.000 de fermieri români, iar mulți dintre aceștia mi-au trimis dovada minciunii PSDragnea: viramentul bancar.

La această oră, fermierii se pregătesc de ample acțiuni de protest și cer demisia celor care i-au mințit. Nimeni nu le oferă, însă, explicații oficiale! Solicit pe această cale lămuriri urgente din partea ministrului Daea, pentru că fermierii au nevoie să primească răspunsuri ferme din partea Guvernului.

Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSD?” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Florin Roman.

ACUZAȚII dure pentru Dragnea. ”PSDragnea țepuiește 93.000 de fermieri” 1

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii