Acuzații bombă pentru Dăncilă, chiar de la primarul din Videle. A încălcat legea în campanie 1
Ultima Ora Politic

Acuzații bombă pentru Dăncilă, chiar de la primarul din Videle. A încălcat legea în campanie

Nicolae Bădănoiu, primarul orașului Videle, a anunțat luni că cere de urgență demontarea bannerelor electorale pentru promovarea Vioricăi Dăncilă, pe motiv că ar fi fost montate ilegal în oraș.

Primarul din Videle, Nicolae Bădănoiu, a trimis o adresă către PSD Teleorman în care susține că pentru montarea bannerelor este nevoie de un aviz de publicitate temporară, în condițiile legii.

Primarul mai susține că pe 12 septembrie a observat cum pe străzile orașului apar bannere fără autorizație cu chipul Vioricăi Dăncilă.

S-au dispus verificări, iar Poliția din Videle a constatat că în noaptea de 12 spre 13 septembrie în orașul Videle au fost amplasate bannerele candidatului PSD la prezidențiale.

Potrivit polițiștilor, la Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei Videle nu există documente care să ateste eliberarea unui acord pentru montarea bannerelor.

„Vă rugăm (…) să ne puneți la dispoziție documentele care vă îndreptățesc să amplasați bannerele publicitare. În cazul în care nu dețineți aceste documente, vă solicităm ca în termenul menționat mai sus să procedați la demolarea bannerelor menționate”, se arată în comunicarea Poliției locale Videle către organizația PSD Teleorman.

PSD Teleorman nu a trimis, până luni, documentația necesară amplasării de bannere, astfel că primarul din Videle, Nicolae Bădănoiu, solicită explicit ca partidul să le dea jos cât mai repede.

„Am cerut de două ori organizației PSD documentele pentru eliberarea avizului temporar de publicitate electorală. Nici până astăzi (n.red. luni) nu s-au primit documentele în cauză, așa că eu consider că acele bannere montate în afara cadrului legal trebuie date jos urgent!”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, primarul din Videle.

Nicolae Bădănoiu este primar PSD și se află într-o relație tensionată cu actuala conducere a PSD Teleorman încă de la Conferința Județeană a PSD, când acesta și-a și scris demisia din partid.

Cu toate acestea, până la suspendarea sa din funcție, Bădănoiu este în continuare primar al orașului Videle.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.