Accident grav de circulație. Printre victime trei copii
Social

Accident grav de circulație. Printre victime trei copii

Accident grav de circulație. Printre victime trei copii

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alte patru persoane, dintre care trei copii, au fost rănite într-un accident care a avut loc vineri, pe DN 68 A, în zona localităţii Coşeviţa, la graniţa judeţelor Hunedoara şi Timiş, a informat ISU Hunedoara.

„În accident au fost implicate două autoturisme şi un autotren. Dintre cele cinci victime, trei sunt copii. Copiii au răni, dar sunt conştienţi şi cooperanţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Bărbatul care a decedat rămăsese încarcerat în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia echipelor specializate ale pompierilor militari pentru a fi scos din habitaclul maşinii.

Copiii răniţi în accident au vârstele de patru luni, cinci ani şi respectiv zece ani. Împreună cu mama lor, au fost transportaţi cu ambulanţele la spitale din Timişoara.

Pentru descarcerarea, salvarea şi stabilizarea răniţilor au intervenit echipaje reunite ale ISU Hunedoara şi Timiş.

În operaţiune au fost implicate două autospeciale de descarcerare, cinci ambulanţe SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, o autospecială de transport victime multiple.

Poliţia efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, circulaţia fiind restricţionată în timpul măsurătorilor efectuate de poliţişti

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.