Academia de Poliție, ”Alexandru Ioan Cuza”
Academia de Poliție, ”Alexandru Ioan Cuza”
Exclusiv Social Ultima Ora

ȘOC în Poliția Română. Șefii Academiei de Poliție au ajuns pe mâna procurorilor DIICOT

Conducerea Academiei de Poliție a fost dată pe mâna procurorilor DIICOT, după ce, în mai multe zile, au fost chemate ambulanțele pentru a transporta studenții la spital după ce au acuzat vărsături și dureri de stomac.

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor a sesizat DIICOT cu privire la conducerea Academiei de Poliţie, pe care o acuză de abuz în serviciu şi fals intelectual.

”Sindicatele din penitenciare denunță la DIICOT conducerea Academiei de Poliție” A. I. Cuza”, pentru abuz în serviciu și fals intelectual.

Sindicaliștii din penitenciare acuză Academia de Poliție de corupție intoxicată, transformată de șefii promovați ”pe pile” într-o pușcărie îndepărtată de România educată a lui Klaus Iohannis”, anunță sindicaliștii.

Klaus Iohannis acuzat de sindicaliștii din Poliție
Klaus Iohannis acuzat de sindicaliștii din Poliție

Condiții de penitenciare în Academia de Poliție ”A. I. Cuza”

Mâncarea, condițiile de cazare și supraaglomerarea fac din Academia de Poliție ”A. I. Cuza” cea mai mare pușcărie din România, instituție de învățământ măcinată de-a lungul anilor de corupție, hărțuire sexuală, limbaj suburban și abuzuri. Academia de Poliție ”A. I. Cuza” a creat mai multe probleme în societatea românească decât interlopii României (plagiate la comandă, amenințări cu moartea, scandaluri sexuale).

Modul bolnav de a conduce Academia de Poliție ”A. I. Cuza” ca pe un penitenciar din lumea a treia, cu abuzuri la ordinea zilei, îi pot determina pe viitorii polițiștii, jandarmi, pompieri, polițiști de penitenciare să considere că abuzarea cetățeanului reprezintă o normalitate, atâta timp cat 3-4 ani acești tineri sunt cazați în condiții inumane, sunt hrăniți cu mâncare alterată și învață în condiții similare deținuților din pușcăriile pline de gândaci, șobolani și ploșnițe ale României. Condițiile din căminele studențești ale Academiei de Poliție ar surprinde și oficialii Comitetului European pentru Prevenirea Torturii și a Pedepselor sau Tratamentelor Inumane sau Degradante (CPT) familiarizați cu realitatea dezastruoasă din penitenciare.

FSANP cere măsuri ministrului de interne Cătălin PREDOIU

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) solicită ministrului de interne Cătălin PREDOIU să ia măsuri urgente de remediere a problemelor cronice din Academia de Poliție ”A. I. Cuza”, întrucât cetățeanul român are nevoie de ofițeri sănătoși și apți, care să poată asigura în mod echilibrat și responsabil ordinea publică și siguranța națională.

Ministrul de interne, Cătălin Predoiu
Ministrul de interne, Cătălin Predoiu

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.