A început votul pentru românii din Diaspora. Primii la urne sunt cei din Australia și Noua Zeelandă 5
Ultima Ora Breaking News Politic

A început votul pentru românii din Diaspora. Primii la urne sunt cei din Australia și Noua Zeelandă

Votul în străinătate pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale va începe, în noaptea de joi spre vineri, la ora 1.00, în Noua Zeelandă şi Australia şi se va încheia luni, la ora 7.00.

Votul în străinătate pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale începe în noaptea de joi spre vineri, la ora 1.00, când se deschid secţiile de votare din Noua Zeelandă şi Austraia.

Procesul electoral în străinătate se va derula pe durata a trei zile vineri, 22 noiembrie, între orele 12.00 – 21.00, 23 şi 24 noiembrie, între orele 7.00 şi 21.00 (ore locale). În fiecare dintre cele trei zile există posibilitatea prelungirii votului, pâmă la ora 23.59, dacă sunt cozi.

Astfel, votul în străinătate se va finaliza luni diineaţă, la ora 7.00, odată cu închiderea secţiilor de votare de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii