50,000 de sms-uri date de o primărie, din bani publici. Vezi motivul HALUCINANT 1
Ultima Ora Politic

50,000 de sms-uri date de o primărie, din bani publici. Vezi motivul HALUCINANT

Purtătorul de cuvânt al PNL Argeș, Gelu Tofan, a dezvăluit faptul că aseară, în ședința Consiliului Local Bascov, s-a propus ca SMS-urile date de angajați, de pe telefoanele de serviciu, pentru susținerea ansamblului „Doina Bascovului” să fie plătite din bugetul localității.

Vă reamintim că „Doina Bascovului” a ajuns ]n finala duelului ansamblurilor de la emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV. Foarte multe SMS-uri (din totalul de 65.000) ar fi fost date chiar de angajați ai Primăriei și ai Casei de Cultură din Bascov.

O primă factură, de 20.000 lei, ar fi venit deja la Primărie în urma SMS-urilor date în emisiune. „Consilierul nostru, Vlăsceanu, care era și președinte de ședință, a convins și alți colegi de la PSD să nu voteze această propunere de hotărâre.

Ar fi mai bine să se găsească altă soluție. La Bascov cultura bate infrastructura”, a declarat Tofan. Locuitor al comunei, unde are și firma proprie, Tofan spune că a susținut și el, prin SMS, ansamblul „Doina Bascovului”, dar nu se gândea că mii sau zeci de mii de SMS-uri vor fi suportate din bugetul local.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.