Gara de Nord va fi modernizată. Ce promite Răzvan Cuc iubitorilor de fotbal
Atac la Ministrul Cuc. ”Dacă vă încurcă studenții, dați-vă demisia”
Ultima Ora Politic Social

3 zile la rând, probleme la metrou. Ministrul Cuc dă vina pe angajați

„Nu aș vrea să cred că aceste probleme în ultimele 3 zile apar tocmai din cauza să spunem așa unor supărări ale unor oameni pe managementul de la metrou”, a declarat miercuri Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, ca reacție la nemulțumirile sindicaliștilor de la metrou, care au pichetat ministerul.

Sindicaliștii reclamă numărul redus de presonal al companiei.

„M-am întâlnit cu reprezentanții sindicatelor la sediul Ministerului. Această problemă va fi rezolvată o dată cu apariția bugetului de la Metrorex, dar eu m-aș bucura foarte mult ca toți angajații să înțeleagă că și modul în care își fac ei treaba la metrou este foarte importantă, pentru că văd un lucru care m-a îngrijorat, și am spus inclusiv astăzi presei, de trei zile apare o problemă la un releu la depoul de la Berceni care perturbă traficul. Nu vreau să cred că este un lucru care se întâmplă exact acum în plină campanie electorală și până acum nu a apărut. Eu înțeleg și nemulțumirile reprezentanților asociațiilor sindicale, dar pe de altă parte trebuie să înțelegem că trebuie să fim foarte atenți când vine vorba de modul în care fiecare își gestionează funcția și atribuțiile și și dacă există anumite nemulțumiri vis a vis de managementul în companii, cu siguranță vom analiza ceea ce face managementul dar nu aș vrea să cred că aceste probleme din ultimele trei zile apar tocmai din cauza să spunem așa unor supărări ai unor oameni pe managementul de la metrou”, a spus Cuc.

Reprezentanții Metrorex arată că miercuri dimineață, în intervalul 7:50-8:50, pe Magistrala 2, trenurile au circulat cu întârziere din cauza dereglării unui sistem electric al liniei, dar și a retragerii unui tren din circulație, fiind creată aglomerație în stațiile de metrou. „Astăzi (miercuri, n.r.), în intervalul orar 7:50 – 8:50 , pe Magistrala 2 (Berceni-Pipera) trenurile de metrou au circulat cu întârzire de aproximativ 8 minute fața de graficul de 3 minute. Întârzierea a intervenit urmare a dereglării unui sistem electric al liniei, coroborat și cu retragerea unui tren din circulație”, a informat Metrorex, printr-un comunicat de presă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.