VIDEO. Orban o desființează pe Renate Weber. Anunță sfârșitul Avocatului Poporului 1
Ultima Ora avocatul orban Politic

VIDEO. Orban o desființează pe Renate Weber. Anunță sfârșitul Avocatului Poporului

Premierul Ludovic Orban a criticat din nou dur, sâmbătă, decizia CCR de a declara drept neconstituționale amenzile din perioada stării de urgență.

Orban spune că Weber este avocatul PSD, ALDE și Pro România, iar prin acțiunile sale calcă în picioare statul de drept.

„Dacă CCR va declara starea de alertă neconstituțională, vom emite o nouă reglementare care să ne dea instrumentele necesare pentru a putea apară viață și sănătatea cetățenilor români. Nu cred că putem accepta ce fac CCR și așa zisul Avocat al Poporului.

Este inadmisibil ce se întâmplă, în nicio țară din Europa nu s-a întâmplat așa ceva, și anume autoritățile să fie lipsite de instrumentele necesare pentru aplicarea regulilor și a legilor, mai ales în situația atât de gravă precum situația creată de pandemia de coronavirus.

Decizia CCR practic este un îndemn la nerespectarea Constituției, este o instigare la nerespectarea legii și nerespectarea regulilor.

Decizia Curțîi pune în pericol viață și sănătatea fiecărui român, arată că acești oameni care au pierdut orice legătură cu realitatea din societatea românească vor să ii ajute pe cei care încalcă legea, o minoritate, și nu au pic de respect pentru cei care respectă legea, mai mult de 98% dintre cetățenii români.

Ludovic Orban, Preşedintele Partidului Naţional Liberal, în direct la Digi24

Ludovic Orban, Preşedintele Partidului Naţional Liberal, în direct la Digi24.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Sâmbătă, 9 mai 2020

Nu putem stă cu mâinile în san, obiectivul nostru fundamental este să reducem la maximum riscul de răspândire al virusului, să păzim sănătatea oamenilor, viață românilor.

Hotărârea CCR și acțiunile realizate de avocatul PSD-ului, ALDE și al lui Ponta nu fac altceva decât să calce în picioare dreptul fundamental al românilor la viață și la sănătate”, a declarat Ludovic Orban.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.