Alertă. Mesaj devastator al lui Traian Băsescu de la Bruxelles. Președintele este desființat
Traian Băsescu
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

Bombă în politică. Partidul lui Băsescu va avea candidat la prezidențiale

Președintele PMP Eugen Tomac a declarat, joi, că partidul pe care îl conduce va avea candidat la prezidențiale. El a precizat că este convins că PMP poate oferi „o surpriză plăcută” la alegeri, un candidat care să facă diferența față de celelalte formațiuni.

„PMP va avea candidat la alegerile prezidenţiale. Vrem să le oferim românilor o alternativă credibilă, un candidat care să aibă exact ceea ce românii aşteaptă acum, şi anume un om politic pregătit, dedicat muncii, pentru că instituţia prezidenţială nu este doar o instituţie de reprezentare, ci este o instituţie care influenţează politicile statului român şi pentru că este important ca viitorul preşedinte al României să înţeleagă exact provocările pe care le are ţara noastră de parcurs în următoarea perioadă, să înţeleagă cât de importantă este dimensiunea europeană a ceea ce România poate oferi Europei”, a afirmat Eugen Tomac, înaintea Comitetului Executiv Național al PMP, joi, la Parlament.

Liderul PMP a adăugat că o prioritate pentru partid rămâne unirea României cu Basarabia, precum și marile proiecte de infrastructură.

„Bineînţeles, că pentru noi rămâne o prioritate ceea ce ceilalţi nu discută, şi anume ca românii, indiferent unde sunt ei astăzi, să-şi recapete demnitatea. Şi acest lucru îl putem face prin aducerea Basarabiei acasă. Şi nu în ultimul rând, cred că este foarte important să începem să ne gândim la marile proiecte de infrastructură care au fost abandonate de toată lumea în ultimii ani”, a completat Tomac.

Actualul europarlamentar a mai spus că este convins că „PMP poate oferi o surpriză plăcută şi poate veni în faţa românilor cu un candidat care să facă diferenţa faţă de celelalte formaţiuni care propun doar oameni care vor funcţii, nu vor să se pună în slujba românilor”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.