Rusia amenință România. Mihai Fifor dă asigurări. ”Nu e cazul”
Mihai Fifor vrea să se răzbune pe Iohannis. ”Și-a dat singur mat”
Ultima Ora Politic

Mihai Fifor aruncă bomba. Cât vor ajunge salariile de la 1 decembrie

Viorica Dăncilă a anunțat la Congresul PSD că vom avea parte de o creștere a salariilor pe toată linia. Secretarul general al partidului, Mihai Fifor, a venit cu explicații pe acestă temă, spunând că salariul minim va fi raportat la salariul mediu brut pe economie.

”Una dintre cele mai importante măsuri de guvernare anunțate de doamna prim-ministru Viorica Dancila în cadrul Congresului PSD este raportarea salariului minim la valoarea câștigului salarial mediu brut pe economie.

Mai simplu spus, când cresc salariile pe toată economia, atunci obligatoriu va crește și salariul minim, care va fi 50% din media câștigului salarial brut din România.

Pentru salariații cu studii superioare acest procent va fi 60%. Măsura se va aplica chiar din acest an, de la 1 decembrie.

În acest fel, avem garanția că nimeni nu este lăsat în urmă și că beneficiile creșterii economice se vor regăsi în buzunarele tuturor românilor.

Este o măsură social-democrată 100%.”, scrie Mihai Fifor.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii