Document Bombă. Dăncilă și Teodorovici intră la Pușcărie. Au fost prinși
Bombă în PSD. Dăncilă calcă peste decizia lui Teodorovici. Ce se va întâmpla cu impozitarea bacșișului
Ultima Ora Politic

Funcţie nouă pentru Teodorovici. Dăncilă l-a numit vicepremier

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că CEx al PSD a decis ca Eugen Teodorovici să fie propus interimar pentru funcţia de vicepremier, în locul lui Viorel Ştefan, care îşi începe, de la 1 iulie, mandatul ca membru al Curţii de Conturi Europene, conform mediafax.ro

„Al doilea punct pe ordinea de zi este cel de vicepremier interimar. Este vorba de portofoliul care va rămâne vacant după 1 iulie, în urma plecării cu Viorel Ştefan la Curtea europeană de Conturi. Atunci trebuie să asigurăm un interimat până la mijlocul lunii iulie, când vom face o evaluare a ministerelor, a punctelor din programul de guvernare îndeplinite pe fiecare minister în parte şi bineînţeles vom veni cu propuneri pentru cele două portofolii de vicepremier, mă refer la cel pentru parteneriate strategice şi cel pentru economie, vacant în urma plecării lui Viorel Ştefan”, a afirmat Viorica Dăncilă.

„Am supus la vot ca acest portofoliu să fie deţinut de Eugen Teodorovici, având în vedere că este ministru de Finanţe şi că este un portofoliu economic”, a completat şeful Executivului.

Guvernul a anunţat, marţi, că mandatul de vicepremier lui Viorel Ştefan se încheie, urmând ca de la 1 iulie să devină membru al Curţii de Conturi Europene, pentru o perioadă de 6 ani. Acesta a demisionat şi din funcţia de deputat, fiind înlocuit de Laura Georgescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.