PSD este în corzi. S-a decis formarea unei Comisii pentru ivestigarea votului din 26 mai 9
Ultima Ora Politic

PSD este în corzi. S-a decis formarea unei Comisii pentru ivestigarea votului din 26 mai

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului urmează să voteze, miercuri, înființarea unui ‘Comisii parlamentare de anchetă a Camerei Deputaților și Senatului pentru investigarea eventualelor nereguli și fraude semnalate în spațiul public cu ocazia derulării procesului electoral la alegerile din 26 mai’, anchetă care se va întinde pe toată perioada verii.

Ancheta va dura 90 de zile, cu posibilitatea de prelungire a termenului pentru investigație. Comisia va fi formata din 23 de membri. Coaliția de guvernare PSD-ALDE deține majoritatea locurilor din comisia de anchetă, cu 12 membri în total.

Comisia poate cita orice persoană la audieri și în cazul refuzului nemotivat de a se prezenta sau de a oferi informațiile solicitate, comisia poate sesiza organele de urmărire penală.

Proiectul supus votului:

PSD este în corzi. S-a decis formarea unei Comisii pentru ivestigarea votului din 26 mai 10 PSD este în corzi. S-a decis formarea unei Comisii pentru ivestigarea votului din 26 mai 11 PSD este în corzi. S-a decis formarea unei Comisii pentru ivestigarea votului din 26 mai 12 PSD este în corzi. S-a decis formarea unei Comisii pentru ivestigarea votului din 26 mai 13

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.