https://newsteam.ro/ultima-ora/xexclusiv-tehnica-hotiei-in-romania-asfaltarea-fara-asfalt/23/04/2019/?fbclid=IwAR3p9I82BjBzMPv4yHZeGfQFnFCkLan_NkCQJbyZplKa7T-NOGmYTHXbfFo
Florin Iordache, victorie la CCR. Ce se va întâmpla cu cazurile de corupție
Ultima Ora Politic

Lovitură pentru Florin Iordache. Fiica sa, accident cu maşina. A pierdut controlul volanului

Fiica deputatului Florin Iordache și-a lovit zdravăn mașina pe o stradă din Caracal. Delia Iordache a pierdut controlul autoturismului și ajuns într-un gard, marți dimineață în jurul orei 4. Din fericire, accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale.

Autoturismul pe care îl conducea fata lui Florin Iordache ar aparține unei firme de închirieri auto din București, arată olt-alert.ro.

Accidentul a avut loc pe strada Plevnei din Caracal, unde șoferița ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, izbindu-se cu mașina de gardul unei proprietăți. Poliția Olt a confirmat producerea accidentului, dar nu a furnizat și identitatea tinerei, arată sursa citată.

„În această dimineață, în jurul orei 04.00, pe raza municipiului Caracal a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Polițiștii au stabilit faptul că o tânără, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plevnei din Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu gardul unei proprietăți.

Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.