Ioan Mircea Pașcu șterge pe jos cu Rădulescu și Ștefănescu: ”Tupeu nemărginit” 1
Ultima Ora Politic

Ioan Mircea Pașcu șterge pe jos cu Rădulescu și Ștefănescu: ”Tupeu nemărginit”

Ioan Mircea Pascu, fost europarlamentar PSD, îi face praf pe Cătălin Rădulescu și Codrin Ștefănescu pe mnotiv că dau dovadă de „tupeu nemărginit” când le cer altor lideri ai PSD să se retragă pentru că partidul a pierdut alegerile.

„Cătălin Rădulescu, zis ‘mitralieră’: … ‘Sunteți oameni în partid care v-ați atacat permanent toți președințîi de partid și acum vreți funcții , sunteți oameni în partid care ați fost puși de Liviu Dragnea, vicepremieri, miniștrii , primari , președinți de organizații ( și care mulți dintre voi nu meritați nici președinți de scară de bloc să fiți ) și care v-ați dezis de el deși toți ați fost oamenii lui Dragnea, sunteți președinți de organizații care ați pierdut alegerile și aveți în continuare vicepremieri , miniștrii ( unii câte doi) iar organizațiile județene care au tras și au câștigat nu au un ministru , și vreți cu nerușinare să cereți funcții , în loc să plecați capul și să va retrageți o perioada .’

Mai rămânea să le ceară să se fi predat voluntar la închisoare, odată cu Dragnea, în bună tradiție egipteană și chineză, conform căreia toți slujitorii faraonului/împăratului erau înmormântați împreună cu acesta …

Constat că Mitralieră și Ștefănescu, oamenii de casă ai lui Dragnea, scoși de la butoane într-o prima faza (și care ar fi trebuit să dea ei primii un exemplu, retrăgându-se, cum le cer astăzi “colegilor”) revin în forță, cu tupeul nemărginit care îi caracterizează!

  1. A opta– șiprincipala – cauza, dle Rădulescu, a pierderii europarlamentarelor este … lista, cu multe nume care spuneau prea puțîn alegătorilor.

Să nu uităm, dacă, în 2007, în opoziție fiind, trimiteam la Bruxelles 10 europarlamentari, acum, la putere fiind, trimitem …8!?

Iar pentru lista, răspunzător exclusiv este idolul dtale, Dragnea, și amicul Ștefănescu, mai puțîn ceilalți, care s-au mulțumit să nu scoată un cuvinte”, a scris Pascu pe Facebook.

Rădulescu a dat publicității, sâmbătă, o scrisoare deschisă în care i-a atacat pe mai mulți lideri ai partidului.

„Ați încercat să faceți din Liviu Dragnea, singurul vinovat pentru scorul obținut la alegerile europarlamentare , repezindu-va să ocupați funcțîi în partid, exact aceiași care ați condus alături de el acest partid; unde erați când se luau decizii în CEx? Nu erați voi cei mai buni oratori susțînători ai deciziilor, că doar eram acolo (chiar dacă nu eram membru CEx) și v-am văzut pe fiecare , sau atunci era bine pentru că interesele voastre personale erau satisfăcute ? Păi tu Oprisane nu erai ? Tu Zetea, care acum ai devenit un mare critic al modificărilor codurilor penale și ale legilor justiției nu erai tu oratorul principal care sustineai tot în CEx ? Tu obraznicule de Negoiță, îți amintești cum la unul din CEx-uri spuneai cât de mult îl îndrăgești tu pe Dragnea, când Mutu ironic a spus că dacă tu îl îndrăgești el îl adoră? Am înțeles acum v-ați împărțit din nou pe găști și vreți să luați câte o bucată.

Dar dacă dăm noi înregistrări cu discursurile voastre din CEx să vadă membrii de partid cum susțineați voi totul ? Toți sunteți vinovați, și trebuia să faceți un singur lucru, să va dați toți demisiile, să dizolvați CEx -ul și să fie aleși numai oameni noi care să conducă acest partid”, a scris Cătălin Rădulescu, pe Facebook.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.