Samsung și-a lansat noile smartphone Galaxy S9 şi Galaxy S9+ 1
MWC 2018: Samsung și-a lansat noile smartphone Galaxy S9 şi Galaxy S9+
Știință și Tehnologie Ultima Ora

Samsung și-a lansat noile smartphone Galaxy S9 şi Galaxy S9+

Duminică, cu o zi înaintea deschiderii Congresului anual de telefonie de la Barcelona, MWC 2018, sud-coreenii de la Samsung și-au lansat ultimele modele Galaxy S9 şi Galaxy S9+, în speranța că acestea vor revigora încrederea publicului în produsele sale după nenumeratele eșecuri din ultimii ani.

Astfel că, după luni de zvonuri care au dezvăluit aproape toate detaliile despre cele două noi smartphone-uri high-end, Samsung a lansat astăzi oficial, la debutul MWC 2018, modelele Galaxy S9 şi Galaxy S9+, scrie go4it.ro.

Acestea vor fi disponibile în patru versiuni de culoare: midnight black, titanium grey, coral blue şi lilac purple. În România vor fi disponibile culorile: midnight black, coral blue şi lilac purple. Galaxy S9 va avea o singură cameră principală, iar S9+ va beneficia de un sistem dual-camera. Ambele modele dispun de funcţia Dual-Aperture (f/2.4, f/1.5). Potrivit Samsung, camera captează în mod automat mai multă lumină când mediul este întunecat şi mai puţină lumină când mediul este prea luminos. Astfel, imaginile realizate ar trebui să fie mai reuşite în orice condiţii. Terminalele vor putea filma îm regim Super Slow-mo la 960 fps.

În ţara noastră, a anunţat Samsung Romania, Galaxy S9 si S9+ sunt disponibile pentru precomandă la partenerii selectaţi, de duminică seara, 25 februarie 2018. Clienţii care aleg să îşi returneze telefonul vechi şi să achiziţioneze noile smartphone-uri la precomandă pot beneficia de o ofertă specială, în funcţie de parteneri. Precomenzile înregistrate până la data de 8 martie 2018 inclusiv vor beneficia de livrare cu până la 7 zile mai devreme faţă de disponibilitatea în magazine.

Ce aduc nou cele două terminale Galaxy S9 şi Galaxy S9+

Terminalele sunt livrate cu Android 8.0 Oreo şi dispun de chipset-uri foarte performante: Qualcomm Snapdragon 845 (SUA) şi Samsung Exynos 9810 (pieţele internaţionale). Galaxy S9 include 4 GB memorie RAM, iar Galaxy S9+ o memorie RAM de 6 GB. Mai mult, modelul mai mic are baterie de 3.000 mAh, iar cel mai avansat, S9+, de 3.600 mAh.

Galaxy S9 si S9+ suportă trei opţiuni diferite de autentificare biometrică: iris, amprentă şi recunoaştere facială. Dispozitivele integrează funcţia Intelligent Scan, un nou sistem de verificare care utilizează în mod inteligent scanarea irisului şi tehnologia de recunoaştere a feţei pentru a debloca telefonul, în orice mediu. De asemenea, Galaxy S9 şi S9+ beneficiază de Dedicated Fingerprint, care le oferă utilizatorilor opţiunea de a accesa Secure Folder printr-o amprentă diferită decât cea folosită pentru a debloca telefonul.

Terminalele dispun în continuare de slot pentru card de memorie (cu cpacitate maximă de 400 GB), jack audio universal de 3,5 mm şi oferă funcţie de încărcare wireless rapidă a bateriei.

Pentru prima dată pentru gama Galaxy S, S9 şi S9+ includ difuzoare stereo, AKG. Terminalele au senzorul de amprentă poziţionat pe spate, la fel ca Galaxy S8, dar sub cameră (nu lângă aceasta).

Samsung le va permite, pe noile modele Galaxy S9 şi S9+, utilizatorilor să creeze un emoji care arată, sună şi acţionează exact ca ei. AR Emoji foloseşte un algoritm de învăţare, care analizează o imagine 2D a utilizatorului şi preia peste 100 de caracteristici faciale pentru a crea un model 3D care să reflecte şi să imite expresii precum clipitul şi mişcări ale capului.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii