Naționala feminină de handbal are un nou antrenor : suedezul Tomas Ryde
Campionatul mondial de handbal feminin. Ce adversare va avea România
Sport Ultima Ora

Ungaria – România: La un pas pas de semifinalele CE de handbal feminin

Meciul România – Ungaria are loc miercuri, 12 decembrie, de la ora 19.00, în ultima etapă a fazei celor două grupe principale la turneul final al Campionatului European, care este găzduit de Franţa. Este meciul care poate duce tricoloarele în lupta pentru medalii la acest turneu final de Campionat European. 

Cu o victorie sau un egal România îşi poate asigura matematic locul doi în grupa principală B şi ar urma să joace pentru accederea în ultimul act al competiţiei cu câştigătoarea grupei principale A, puternica naţională a Rusiei, campioană olimpică la ultimele Jocuri.

În clasamentul grupei B România are şase puncte, la fel ca Olanda şi cum Ungaria are doar 4 puncte după ce a jucat două partide din această fază matematica este foarte simplă. Ungaria are nevoie de victorie în mod obligatoriu, noi mergem în semifinale cu egalul. Desigur, meciul nu este deloc simplu, dar unguroaicele urmând să dea totul pe teren, ştiind că dacă ne bat şi Olanda bate Germania pot beneficia de rezultatul meciului direct, la egalitate de puncte.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.