Incident teribil în etapa a 16-a din Turul Franţei. Cicistul Philippe Gilbert a intrat, în plină viteză, într-un zid de pe marginea drumului pe care se desfăşura etapa şi a 'zburat' efectiv într-o prăpastie. Din fericire, ciclistul nu a păţit nimic şi s-a întors uimitor pe bicicletă după acest accident.
Sport Ultima Ora

Un ciclist a căzut în prăpastie în timpul Turului Franței

Incident teribil în etapa a 16-a din Turul Franţei. Cicistul Philippe Gilbert a intrat, în plină viteză, într-un zid de pe marginea drumului pe care se desfăşura etapa şi a ‘zburat’ efectiv într-o prăpastie. Din fericire, ciclistul nu a păţit nimic şi s-a întors uimitor pe bicicletă după acest accident.

De altfel, etapa de marţi a fost presărată de incidente neplăcute. Plutonul Turului Franței a fost oprit de câțiva fermieri francezi, care au încercat să împiedice caravana să înainteze, punând baloți de paie pe șosea, la 30 de kilometri după plecarea în etapa a 16-a, dintre Carcassonne și Bagneres-de-Luchon.

Forțele de ordine au intervenit imediat, iar fermierii au fost îndepărtați de poliție cu gaze lacrimogene, relatează gsp.ro.

Din nefericire, gazele au ajuns la pluton, iar mai mulți ciclişti au avut nevoie de îngrijiri medicale. O parte dintre ei au fost surprinşi spălându-se cu apă caldă pe faţă pentru a îndepărta efectele gazelor lacrimogene.

Cursa a fost oprită temporar şi reluată apoi de la la kilometrul 185.

 

 

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.