Ultimele imagini VIDEO cu Ilie Balaci, cu câteva ore înainte să moară, într-un club din Bănie
Sport Ultima Ora

Ultimele imagini VIDEO cu Ilie Balaci, cu câteva ore înainte să moară, într-un club din Bănie

Cu câteva ore înainte să cadă din picioare sub ochii mamei, Ilie Balaci a fost într-un club din Bănie, unde a stat până la ora 3 și jumătate dimineața. 

Ultimele imagini video cu Ilie Balaci

VIDEO Ultimele imagini filmate cu Ilie Balaci ???–>>> https://bit.ly/2PMoStV

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Duminică, 21 octombrie 2018

În imaginile filmate de fiul lui Adrian Mititelu, Balaci apare râzând şi pare că se simte bine împreună cu cei prezenți la masă.

Adrian Mititelu Jr. a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care povesteşte despre momentele petrecute alături Balaci.

„Toata noaptea am petrecut-o alaturi de Ilie Balaci, care s-a prapadit in aceasta dimineata fulgerator si toata noaptea am discutat numai despre cata nedreptate i s-a facut UNIVERSITATII CRAIOVA si cat si-ar dori sa revenim in liga I.

Nea Ilie o sa ma tin de promisiunea pe care mi-ati cerut sa v-o fac aseara si o sa revenim in Liga I!”, a scris Adrian Mititelul Jr. pe reţeaua de socializare.

În aceeaşi noapte, fosta glorie a Craiovei a acceptat să facă poze cu un afacerist local pe nume Robert Siclitaru.

Ilie Balaci a murit, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984).

El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Ilie Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

Ilie Balaci va fi înmormântat marți, în Craiova, în Cimitirul Sineasca, lângă tatăl său.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii