Tricolorele au pierdut primul meci la Campionatul European: Olanda - România 29 - 24
Sport Ultima Ora

Tricolorele au pierdut primul meci la Campionatul European: Olanda – România 29 – 24

România nu mai este invincibilă la Campionatul European de handbal feminin, după ce a pierdut cu 29-24 în faţa Olandei, în primul meci susţinut în grupa principală de la Nancy. În ciuda rezultatului, tricolorele sunt pe loc de calificare în semifinale. Depinde doar de ele să ajungă la Paris, dar trebuie să învingă Spania şi Ungaria în următoarele două partide.

‘Tricolorele’ au cedat în partea secundă, după o primă repriză extrem de echilibrată, în care au condus o singură dată, 7-6. Batavele au reușit s-o anihileze pe Cristina Neagu, care a înscris numai patru goluri din 14 aruncări. Cea mai mare diferență, opt guluri, a fost înregistrată în minutul 44, scor 21 – 13 pentru Olanda. Olanda a luat o opţiune importantă pentru calificarea în semifinale, în timp ce misiunea tricolorelor devine extrem de dificilă. Pentru a fi singure de locul 2, fetele lui Martin Ambros trebuie să obţină cel puţin trei puncte din următoarele meciuri cu Spania (marţi, ora 19:00) şi Ungaria (miercuri, ora 19:00), pentru a nu avea parte de alte complicaţii. Cu 7 puncte, România ar avea asigurată intrarea în careul de ași de pe locul 2 sau chiar de pe locul 1, dacă Olanda pierde partidele cu Norvegia și Germania.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii