Sorana Cîrstea, spulberată de Venus Williams la Indian Wells 1
Sorana Cîrstea, spulberată de Venus Williams la Indian Wells
Sport Ultima Ora

Sorana Cîrstea, spulberată de Venus Williams la Indian Wells

Sorana Cîrstea (27 de ani, 35 WTA) a părăsit în această noapte turneul Premier Mandatory de la Indian Wells, fiind învinsă în turul secund de Venus Williams (37 de ani, 8 WTA).

Americanca s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-4, după un meci care a durat o oră și 20 de minute, relatează gsp.ro.

Deși primele două game-uri au stat sub semnul echilibrului, Venus Williams a început treptat să dicteze ritmul jocului și să o facă pe Sorana să greșească foarte multe mingi.

Americanca s-a impus de 3 ori pe serviciul Soranei și și-a trecut în cont primul set cu 6-3, după 34 de minute.

Românca a început mult mai bine setul secund, a lovit mai agresiv și a încercat să o plimbe mai mult pe teren pe Venus. Sorana a avut 2-0 și 3-1, dar jocul ei s-a scurtcircuitat brusc, permițându-i adversarei să egaleze.

De la 3-3, Venus a crescut mult nivelul jocului și, pe fondul căderii Soranei Cîrstea, s-a distanțat la 5-3.

Williams a servit pentru a închide meciul, dar Sorana a dat mici semne de revenire, reușind să facă break. Totuși, românca nu a rezistat presiunii, iar Venus a închis meciul în game-ul următor,

Pentru prezența în turul II, Sorana și-a asigurat un cec în valoare de 25.465 de dolari și 35 de puncte WTA.

„Bine că am reușit să câștig, adversara mea a jucat foarte bine, în special în setul secund”, a spus Venus Williams, la interviul de după meci

În turul III, Venus ar putea avea o confruntare-șoc cu sora sa mai mică, Serena. Confruntarea va avea loc dacă Serena reușește să o învingă în această dimineață pe Kiki Bertens. Meciul va începe în jurul orei 01:10.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.