Simona Halep a fost numită cea mai bună jucătoare a lunii mai
Sport Ultima Ora

Simona Halep a primit un SUPER-CADOU la Miami

Simona Halep a primit o veste uriașă! Cea mai periculoasă adversară a ei, Caroline Wozniacki, a fost eliminată de la Miami, iar Simona rămâne lider mondial cel puțin până la turneul de la Roland Garros.

Organizatorii au stabilit ca meciul liderului mondial cu jucătoarea cap de serie 30 la Miami să fie al doilea în programul zilei de sâmbătă, nu înainte de ora 19:00, pentru fanii tenisului din România.

Daneza a fost eliminată la finalul unui meci incredibil de Monica Puig, campioană olimpică și ocupanta locului 82 WTA. Scorul final a fost 0-6, 6-4, 6-4 în favoarea jucătoarei din Puerto Rico, după o oră şi 58 de minute. Wozniacki a câştigat primul set cu 6-0 în doar 27 de minute. Daneza s-a prăbuşit pur şi simplu şi a pierdut partida din turul secund, scrie www.fanatik.ro.

Pentru Wozniacki, eliminarea este o adevarată problemă, în condiţiile în care avea de apărat nu mai puţin de 650 de puncte, după ce anul trecut a ajuns în finala de la Miami unde a fost învinsă de Johanna

În acest moment, diferenţa dintre Halep şi Wozniacki în ierarhia mondială este de aproape 1.350 de puncte, dar românca se află încă în competiţie. Aşadar, Simona Halep va sta confortabil în fotoliul de lider mondial până la Roland Garros, acolo unde are de apărat nu mai puţin de 1300 de puncte, fiind anul trecut eliminată în ultimul act de către Jelena Ostapenko.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.