Simona Halep, adversară nouă în optimile de finală de la Indian Wells
Ambasada Marii Britanii, mesaj emoționant pentru Simona Halep
Sport Ultima Ora

Simona Halep a fost eliminată de la Wimbledon în turul 3

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a fost eliminată în turul 3 de la Wimbledon, după ce a fost învinsă de taiwaneza Su-Wei Hsieh, 32 de ani, locul 48 WTA, scor 6-3, 4-6, 5-7. Taiwaneza va juca în optimi cu învingătoarea meciului Dominika Cibulkova – Elise Mertens.

Simona a avut probleme împotriva lui Hsieh, din cauza jocului inedit al taiwanezei. Asiatica a trimis multe scurte, a lovit mingi cu mult efect și a variat loviturile. Halep a a fost nevoită să alerge mult, să vină des la fileu și a avut momente în care nu a putut ține ritmul adversarei, iar în final a cedat.

Primul set a început echilibrat, cu ambele jucătoare servind slab. În primele cinci game-uri, niciuna dintre jucătoare nu a câștigat pe propriul serviciu. La 3-2, Simona a servit mai bine și a fost prima care câștigă pe propriul serviciu. La 5-3, Simona a forțat și a făcut încă un break, câștigând setul.

Setul trei a început mai bine pentru Su-Wei Hsieh. Taiwaneza a condus cu 3-1, dar Halep a egalat. La 4-4, asiatica a mai reușit un break și a servit cu succes pentru a câștiga setul. În finalul setului, Simona a cedat inițiativa, nu a fost inspirată și i-a permis adversarei să aibă inițiativa.

Simona a jucat mai bine în debutul setul trei. Încă de la început jucătoarea noastră a forțat și a condus cu 4-1 și 5-2, moment în care a ratat o minge de meci. Acela a fost momentul în care Su-Wei Hsieh a revenit incredibil în meci și nu i-a mai dat nicio șansă Simonei.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.