Simona Halep a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului
Sport Ultima Ora

Simona Halep a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului

Simona Halep a primit la Singapore distincția „Jucătoarea anului 2018”. Românca și-a făcut apariția într-o rochie lungă, de culoare neagră și a publicat pe Instagram imagini de la eveniment. Românca le-a spus fanilor ei de pe rețeaua socială că anul 2018 a fost „cel mai bun an” al ei de până acum. Halep le-a spus fanilor ei de pe rețeaua socială că anul 2018 a fost „cel mai bun an” al ei de până acum.

Simona Halep a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului 1

Liderul WTA are 3 titluri în acest sezon, dintre care unul de Mare Șlem, la Roland Garros.

Este pentru prima dată când jucătoarea de tenis din România câştigă acest trofeu. Simona Halep, aflată în Top 10 de patru ani, le-a devansat pe Angelique Kerber, Petra Kvitova, Naomi Osaka şi Caroline Wozniacki.

La finalul ceremoniei de la Singapore, Simona i s-a adresat prezentatorului galei, spunându-i că simte nevoia să primească o îmbrățișare. „Sunt foarte tristă că nu pot juca, vreau o îmbrățișare”, a spus Simona, moment în care publicul a început să râdă în hohote.

Halep s-a retras anul acesta de la Turneul Campioanelor, din cauza herniei de disc care nu îi dă pace de câteva săptămâni.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.