SENZAȚIONAL. Becali este DISTRUS! A apărut încă un FCSB în România! Latifundiarul nu are ce să facă 1
Sport Ultima Ora

SENZAȚIONAL. Becali este DISTRUS! A apărut încă un FCSB în România! Latifundiarul nu are ce să facă

Al doilea FCSB din țară este în județul Bihor, la Beiuș, și are derby-uri cu AEK Oradea! FANATIK.RO a fost la fața locului pentru a trăi un meci crâncen între campioana și vicecampioana zonei.

De la Deva urci munții înspre Țara Moților, într-o țară uitată de lume, dar și de muncitorii care nu au apucat să termine lucrările la drumul de prin Apuseni care leagă orașul gimnasticii românești cu Oradea. Cum cobori de pe crestele munților, primul oraș mai mare de care dai este Beiuș, municipiu care adăpostește echipa de minifotbal FCSB.

Nu are nicio legătură cu echipa lui Gigi Becali din Liga 1 Betano. Este echipa locală de minifotbal, vicecampioană județeană, și care evoluează cu numele formației bucureștene pe tricouri. Nu vorbim, însă, de vreun plagiat în ceea ce privește regulile de copyright, ci de o simplă coincidență. Numele întreg al formației bihorene este de fapt „Fotbal Club Sintetic Beiuș”. Prescurtat, FCSB. Cel care i-a organizat pe băieți și a făcut echipa locală este Cristi Marcu, un localnic care se autointitulează „singurul dinamovist din tot orașul Beiuș”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.