Cristiano Ronaldo, despre cea dea 13-a victorie a lui Real Madrid: Am făcut istorie
Real Madrid îl vrea pe Paul Pogba. Oferă 160 milioane de euro
Sport Ultima Ora

Ronaldo, despre a 13-a victorie a lui Real Madrid: Am făcut istorie

Ronaldo, despre a 13-a victorie a lui Real Madrid: Am făcut istorie 1

Atacantul Cristiano Ronaldo a declarat, sâmbătă seară, că Real Madrid a reuşit să intre în istorie după ce a cucerit pentru a treia oară consecutiv şi a 13-a oară Liga Campionilor.

„Asta ne doream, ştiam că va fi greu, dar am meritat. Finalele sunt mereu complicate, dar am meritat pe deplin. Am făcut istorie”, a declarat Ronaldo.

Dar totodată, atacantul portughez a făcut o declarație care i-a cam săgetat pe fanii săi. Cristiano Ronaldo a declarat, după ce a câştigat Liga Campionilor cu Real Madrid, că zilele următoare va face un anunţ cu privire la viitorul său.

“Acum vreau să mă bucur, iar zilele următoare le voi da un răspuns fanilor, care au fost mereu alături de mine. A fost foarte frumos la Real Madrid”, a spus Ronaldo la BeIn Sports.

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă, pentru a 13-a oară Liga Campionilor, a treia oară consecutiv, învingând în finala disputată la Kiev echipa Liverpool, scor 3-1. Zinedine Zidane este primul antrenor care obţine trei trofee europene consecutiv. Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care câştigă de cinci ori LC.

Ronaldo, despre a 13-a victorie a lui Real Madrid: Am făcut istorie 2

Golurile au fost marcate de Karim Benzema ’51 şi Gareth Bale ’64, ‘83 pentru Real Madrid, respectiv Sadio Mane ’55 pentru Liverpool.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.