România învinge categoric Germania la Campionatul European de handbal feminin! Cristina Neagu a intrat în istoria competiției! 1
Sport Ultima Ora

România învinge categoric Germania la Campionatul European de handbal feminin! Cristina Neagu a intrat în istoria competiției!

România defilează în Grupa D a Campionatului European de handbal feminin! Conduse de Cristina Neagu, care a devenit cea mai bună marcatoare din istoria campionatelor europene, România a învins Germania, surpriza primei etape, când a învins cu 33-32 pe Norvegia.

În fața nemțoaicelor, România s-a impus cu 29 la 24.

În primul meci, tricolorele au reuşit să îşi ia revanşa, 31-28 după ce echipa Cehiei a eliminat România din optimile de finală ale Campionatului Mondial din 2017.

Primele trei formaţii din fiecare grupă vor merge în grupele principale ale Europeanului, unde echipele din grupa A vor fi împerecheate cu cele din grupa B, iar cele din grupa C cu cele din grupa D.

În fața următoare a competiției, România va mai juca trei meciuri în grupa principală II, la Nancy, între 7 şi 12 decembrie. Fiecare naţională va porni cu rezultatele obţinute contra celorlalte echipe alături de care se califică din prima fază a grupelor.

Primele două clasate din grupele principale vor merge în semifinale, programate pe 14 decembrie. Finala se va disputa pe 16 decembrie. Penultimul şi ultimul act sunt programate la Paris.

Componenţa grupelor EURO 2018

GRUPA A (Nantes)

Danemarca

Serbia

Suedia

Polonia

GRUPA B (Nancy)

Franţa

Muntenegru

Rusia

Slovenia

GRUPA C (Montbeliard)

Ungaria

Spania

Olanda

Croaţia

GRUPA D (Brest)

Norvegia

România

Germania

Cehia

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.