Mihaela Buzărnescu a PIERDUT meciul carierei la Roland Garros 1
Sport Ultima Ora

Mihaela Buzărnescu a PIERDUT meciul carierei la Roland Garros

Povestea fantastică a Mihaelei Buzărnescu se oprește în optimi la Roland Garros. Buzărnescu a pierdut fără drept de apel meciul împotriva Madison Keys (23 de ani, 13 WTA).

Keys s-a impus cu scorul de scorul de 6-1, 6-4 și merge în sferturile de finală de la Roland Garros.

Este pentru prima oară în carieră când românca a jucat pe terenul central, Philippe Chatrier, de la Roland Garros. În tribune s-a aflat și Ion Țriac.

Mihaela Buzărnescu (România, cap de serie 31) s-a calificat vineri în optimile de finală de la Roland Garros după ce a învins-o cu 6-3, 7-5 pe Elina Svitolina, a 4-a favorită a turneului. Meciul a fost unul fără precedent, în care „Miki” s-a enervat teribil şi s-a jignit, dar pe care l-a câştigat cu emoţii după doar două seturi.

La conferinţa de presă, Svitolina a spus ce nu a mers în jocul său: „Ea a jucat un tenis grozav, a meritat victoria. Din păcate, eu nu am reuşit să evoluez la nivelul dorit. Nu mi-am găsit ritmul, jocul nu mi-a mers, simţeam permanent că mă lupt pentru orice punct, nimic nu a venit firesc. Asta nu înseamnă că iau cu ceva din meritele adversarei. Chiar a jucat un tenis grozav. A simţit incredibil mingea azi şi a meritat pe deplin să meargă mai departe”, a recunoscut jucătoarea eliminată de Buzărnescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.